Product

U kunt kiezen uit een nieuw op maat gemaakt arrangement fff of uit een bestaand arrangement uit de catalogus. Alle arrangementen worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Aan de hand van de door u aangeleverde gegevens produceerd FullScore het gekozen arrangement op maat waarbij we met aandacht kijken naar muzikale achtergrond, bezetting en specifieke wensen om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen. Via de mail ontvangt u:

  • Voor iedere stem een eigen partij
  • Een direktie partij (fullscore)
  • Een mp3 van het arrangement
Zijn er evt. aanpassingen nodig?
Dan zorgen we ervoor dat dit in orde komt!

Partijen

Voor elke stem of muziek-instrument word een duidelijke afzondelijke partij geleverd. Geen dubbele partijen op een blad of meerdere noten onder elkaar op een notenbalk. Al deze partijen worden keurig geleverd in de door u opgegeven stemming en bijbehorende muziek-sleutel.

Naast deze afzonderlijke partijen wordt standaard een volledige directie-partij (Full Score) geleverd. Elk instrument overzichtelijk in haar eigen toonsoort, zoals door u opgegeven, genoteerd.

Alle bladmuziek wordt via de mail in een standaard pdf formaat aangeleverd. Op al onze productucten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Arrangement op Maat

FullScore arrangeert voor u de muziek die u graag met uw kapel wilt spelen. Geef uw keuze op via het Arrangement formulier.
Mocht u naast de gebruikelijke gegevens beschikken over eigen geluid of beeld fragmenten (b.v. Youtube) dan is die info van harte welkom.

Alle ontvangen informatie gebruiken wij uitsluitend om een goed beeld te kunnen vormen van de mogelijkheden van uw kapel, om zo te komen tot een mooi en uniek arrangement.

arrangement
lied
:
vanaf
  89.50
medley
:
vanaf
  189.00

Naar Arrangementen

Arrangement uit de Catalogus

Uit de catalogus kunt u een keuze maken uit reeds bestaande arrangementen. Het gekozen arrangement(en) wordt op maat aangepast met de door u verstrekte gegevens om zo tot een mooi resultaat te komen.

Kiest u een arrangement uit de catalogus dan volgt eenzelfde werkwijze als die bij een arrangement. Voor veel grotere bezettingen worden naast de catalogus-prijs, extra aanpassings-kosten berekend.

catalogus
lied
:
vanaf
29.50
medley
:
vanaf
69.50

Naar de Catalogus

Audio

Een extra service bestaat uit het leveren van een mp3. Hier zijn geen kosten aan verbonden en wordt standaard geleverd bij elk arrangement.

Daarnaast maken veel blaaskapellen gebruik van onze speciale meespeel-mp3's die voor elke stem in de Score apart kunnen worden geproductuceerd. De betreffende stem is boven de rest van de kapelmuziek duidelijk hoorbaar en vormt op deze wijze een prachtig uniek en simpel hulpmiddel bij het reperteren. Het instuderen gaat een stuk vlotter en het nieuwe arrangement is binnen afzienbaar minder tijd ingestudeerd.

audio - mp3
arrangement
:
vanaf
    0.00
instrument
:
vanaf
    2.75

Prijzen-Tarieven

arrangement
lied
:
vanaf
  89.50
medley
:
vanaf
  189.00
catalogus
lied
:
vanaf
  29.50
medley
:
vanaf
  69.50
audio - mp3
arrangement
:
vanaf
    0.00
instrument
:
vanaf
    2.75
* 10% korting bij een bestelling van 3 arrangementen uit de catalogus.
* Op alle producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing!
* Alle prijzen zijn onder voorbehoud!
  Donderdag 31 Juni 2018

Scherm-resolutie

De schermresolutie van uw beeld-scherm is te klein om de website van Full Score te kunnen weergeven.

Wij raden u aan om uw scherm te kantelen (liggend/landscape).

Lukt dit niet, dan kunt u onze website op een ander toestel/divice met een grotere scherm-resolutie gaan bekijken.

Onze dank voor uw begrip!

2022 ©ⓜart-in-us WebDesigns